Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко разход дават вашите 155-ци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alfoso
    8 извън града със 100-110 км/ч и 10-11 смесено,като подчертавам,че тука истинско градско нямаме ,а наистина като я настъпвам усещам стрелката със секунди пада надолу

И като е понастъпиш от първа до 3 та и айде лампата ще ти отреже главата

Ефекта е от не точно измерване на количеството, не го гори толкова бързо (Да не си помисли така някой Голфаджия който чете темата )
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Абе чак сега се замислям има ли въобще някой алфист който да харесва голфаджиите......
      Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
      Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
      Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

• Първоначално публикувано от XaBu4ko
        Абе чак сега се замислям има ли въобще някой алфист който да харесва голфаджиите......
        е аз харесвам голфаджиите, но само тях, не колите им
        много готини момчета карат такива щайги немски, ма кът мечки возят
        Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Мхм баща ми искаше да ми купува ГОЛФ Ама аз кат я видях 155-ката и се влюбих ама пари за нея не ми дадоха и сам си я купих

Така че по добре да си купиш Алфа от колкото да караш Каруца без пари .........

Comment

• колеги настъпвайте здраво тези алфи бе
            за къв ххх сте си ги купили?
            Все едно колко харчи "Кефа цена нема" пишеше някой
            Айде педала до долу.
            Не ми дава мира да не я сръгам.
            Alfa 155 2.0TS 8V '93
            sigpic
            VW LADAVAGEN '81
            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• В тази връзка - в събота се връщам от София и ме настигна след Костинброд една 155,точно копие на мойта.
              "Гарнитурата" м/у волана и седалката беше мн.яка.Известно време го гоних,ама ме хвана страх - тоя човек направо и извади душата на колата.Ако някой се познае - да си признава .

П.П.По темата -
              на газ извънградско 8,5-10л/100км.
              градско 13-15л/100км.
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator
                колеги настъпвайте здраво тези алфи бе
                Айде педала до долу.
                Защо си й сложил ГАЗ тогава на бегачката
                Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                Thank you, VFTI, thank you!

Comment

• Първоначално публикувано от Wolfy
                  Първоначално публикувано от vaklinator
                  колеги настъпвайте здраво тези алфи бе
                  Айде педала до долу.
                  Защо си й сложил ГАЗ тогава на бегачката
                  ако си взема хеликоптер и на него ще му туря газ. просто така ме кефи бе колега не е заради икономия. газта не ми пречи да я ръчкам и то непрекъснато.
                  Сега сериозно - когато в българия започнат да предлагат качествен бензин или дизел- поне като в германия ще си карам с каквото е произведена колата. но не искам да сменям горивни филтри и бензинови помпи защото по нашите бензиностанции ми наливат вода около 20% и всякакви странни субстанции още около толкова.
                  Пример: дизел с гориво заредено от германия харчи литър и половина по-малко на 100 отколкото нашия дизел. Говоря за ивеко 35-10 2.8 тди.
                  Коментар?
                  Продават ни боклуци. Жал ми е за колата да и бутам такива ла***
                  Не съм фен на дизела, но там в германия върви яко, а с българската нафта на 2 месеца нов горивен филтър.
                  Екологията е също много важно нещо. Нека не започваме пак темата за и против газта моля.
                  И там нещата не са ... цъфнали сменяш често гърнета нямаш реdлен обем на багажника, повишено тегло, повисок разход и реалната икономия откъм пари е съмнителна. А нашите алфи са доста тежки по принцип! 1200 - 1300 кила ги има.
                  Дано се намери някой да обори тези мои твърдения.?
                  Ще му донеса нафта от германия да изпробва!
                  За бензина спор няма, че нашия е аут.
                  Лично мнение!?!
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• А защо си мислиш, че газта ни е по хубава???Може би защото като стане -5 и никой не може да запали на газ? Или може би защото в бутилка от 30литра успяват да хващат по 40литра газ?!?!

Колега всички продукти от този сорт в Бг са едни и същи боклуци...Но ти поне се возиш по евтинко....

Иначе няма как да ме убедиш, че бензина който слагам Еко 100 октана за 2,32литъра е по гаден от газта, която ти слагаш дори да е най-скъпата...
                    Или че аз като карам в 6хил.об. на бензин е по-опасно за двигателя отколкото твоите 6хил.об на газ

Иначе и на мен ми се иска да карам евтинко, но няма да е с тази алфа
                    Ще си купя още една и ще я направя на метанче :P Ама и метана поскъпна да го ева...
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

• моля нека не спорим за газта. има раздел за това и там ееее война.
                      Все едно изглежда, че имаме допирни точки относно качеството на горивото. Нали?
                      за паенето на -5 не съм съгласен.
                      утре сутрин ще -12 ела да видиш как пали
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Мхм баща ми искаше да ми купува ГОЛФ Ама аз кат я видях 155-ката и се влюбих ама пари за нея не ми дадоха и сам си я купих

Така че по добре да си купиш Алфа от колкото да караш Каруца без пари .........
                        Хах... и аз бях в тая ситуация - нашия ми беше намерил голф 4х4 и вика много хубави били, обаче аз 155-ца искам. И пари за алфа не даде, но аз си купих!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator
                          моля нека не спорим за газта. има раздел за това и там ееее война.
                          Аз изобщо не споря И аз съм фен на газта и метана Обаче всичко е шит... А може и да палиш на -12, но съм 100000% че си имал ситуации да ти е сипана гадна газ, да е замръзнала, да не си можел да запалиш и т.н..Това е неизбежно за човек, който кара автомобил с газ от дълго време.... А и важи и за бензина...На всеки се е случвало да си сипе гаден бензин и колата да хълца, глъхне и т.н.. пък бил той купен и от хубава бензиностанция
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI
                            Първоначално публикувано от vaklinator
                            моля нека не спорим за газта. има раздел за това и там ееее война.
                            Аз изобщо не споря И аз съм фен на газта и метана Обаче всичко е шит... А може и да палиш на -12, но съм 100000% че си имал ситуации да ти е сипана гадна газ, да е замръзнала, да не си можел да запалиш и т.н..Това е неизбежно за човек, който кара автомобил с газ от дълго време.... А и важи и за бензина...На всеки се е случвало да си сипе гаден бензин и колата да хълца, глъхне и т.н.. пък бил той купен и от хубава бензиностанция
                            Тогава вече става дума за технически проблем.
                            А другото със замръзването е от калпаво задкормилно устройство.
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Аз да се оплача оня ден стрелката на бянзина щеше да скочи и да ме пребие та шела беше най-близко. Налях и 100кинта в-пауър и буквално спря....... кат е студена една такава хълца абе мани..... и кат гледам стрелката разхода отива 16-17 !?!?!?! аз мога ли да им *** м*****а

Comment

Аз да се оплача оня ден стрелката на бянзина щеше да скочи и да ме пребие та шела беше най-близко. Налях и 100кинта в-пауър и буквално спря....... кат е студена една такава хълца абе мани..... и кат гледам стрелката разхода отива 16-17 !?!?!?! аз мога ли да им *** м*****а
                                Ти луд ли си да зареждаш он ШЕЛ бре
                                Лукойл и рядко ОМV, слагай обица на ухото и повече никога не зареждай от там. Имам шест години опит в бензиностанция....колкото до това ( чета колегите как коментират паленето на газ ) там има доста да се говори. Аз лично си палех на газ без проблеми, докато не ми разбутаха газовата тук в Сф "майстори"...
                                Ако съм я успяла да засека точно бензин ми гори 8/100 извънградско, а да уточня " гореше"- сега не знам А градско 10/11 на 100. Извънградско газ 60л. изминах 560 км.
                                Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Working...
                                X